Президентът на САЩ Джо Байдън се срещна с военнослужещи от 82-а военно-десантна

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се срещна с военнослужещи от 82-а военно-десантна
Коментари Харесай

Байдън хапна пица с US военнослужещите, дислоцирани в Полша

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се срещна с военнослужещи от 82-а военно-десантна дивизия на Съединени американски щати, разположени в Полша, покрай границата с Украйна, съобщи Асошиейтед прес.

Той посети бръснарница, която обслужва военните, и стол, в който те се хранят дружно с полските си колеги и там бе поканен да похапне пица с тях.
 
 

По време на срещата си с американските военнослужещи Байдън описа за починалия си наследник Бо Байдън, който е служил в Багдад, и който е бил там под моминското име на майка си, с цел да не притегля вниманието на хората върху себе си.

Байдън описа по какъв начин е посещавал сина си там. После той похвали американските военнослужещи, като сподели, че те са  " най-страхотните въоръжени сили в света "  и добави, че не преувеличава като твърди това.
 

При идването си в Жешов Байдън трябваше да бъде посрещнат от президента на Полша Анджей Дуда. Поради механически проблем, обаче, самолетът на Дуда трябваше да се върне във Варшава и той закъсня за първия стадий от визитата на Байдън. Така президентът на Съединени американски щати бе посрещнат от полския министър на защитата Мариуш Блашчак.

По-късно през днешния ден Байдън ще има среща въпреки всичко с Дуда в Жешов. А на следващия ден той ще бъде във Варшава, където ще приказва с полските водачи.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР